Dobcsik Kft - Ablaktisztítás és napelem tisztítás Dobcsik Kft - Ablaktisztítás és napelem tisztítás

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek vállalkozásunkat, mely ablaktisztítással, napelem tisztítással, zsaluzia tisztítással, polikarbonáttető tisztítással, homlokzattisztítással és kisebb üveges munkákkal foglalkozik.

Cégünk családi vállalkozás, melyet 2019-ben alapítottunk és 2022-ben döntöttünk úgy, hogy visszatérünk az eredeti szakmámhoz, az üvegességhez egy új formában. Így jött az ötlet, hogy kezdetben ablaktisztítással és napelem tisztítással foglalkozzunk, melynek elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson a családoknak és a vállalkozásoknak elsősorban Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Szada, Gödöllő, Fót, Dunakeszi, Mogyoród és egész Pest vármegyében, illetve Egerben és Felsőtárkányban is dolgozunk.
Korábban hosszú évekig üvegesként dolgoztam édesapám vállalkozásában, ezáltal kisebb üveges munkákat is tudunk vállalni az ablak- és napelem tisztítás mellett az ehhez szükséges tapasztalattal.

Folyamatosan igyekszünk fejlődni és kiszolgálni a felmerülő igényeket, így a tavalyi évben tovább bővítettük szolgáltatói körünket polikarbonát tető tisztítással, zsaluzia tisztítással és homlokzattisztítással.

Családi cégként nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható, bizalmon alapuló, hosszú távú partneri kapcsolatokra!
Szívesen állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, amennyiben kérdése van, vagy szeretné megrendelni bármelyik szolgáltatásunkat.

Tisztelettel:
Dobri Ádám
Ügyvezető

Hívjon bizalommal
+36 20 235 8910

Néhány visszajelzésünk

Gabriella Sárhidi
Gabriella Sárhidi
2023-06-12
Nagyon alapos munkát végzett, csak ajánlani tudom.
Lili Tamáska
Lili Tamáska
2023-05-11
Tökéletes, profi munka! Az ablakok és az üvegkorlátok is kívül belül makulátlanul tiszták lettek.
Péter Bakos
Péter Bakos
2023-04-28
Kívül-belül tökéletesen tiszták lettek az ablakok. Nagyon alapos munkát kaptunk, köszönjük!
Zoltán Debreczeni-Koncz
Zoltán Debreczeni-Koncz
2023-04-27
Már több mint egy éve Vele tisztítatjuk az ablakainkat, rendszeresen! Megbízható, precíz, korrekt, tisztán és kifogástalanul dolgozik!

+36 20 235 8910
Facebook
YouTube
TikTok
+36 20 235 8910
Facebook
YouTube
TikTok